Woodstockholm är en av alla foodies favoriter och vi var där för över två år sedan och åt middag men tänkte att det är bäst att göra ett återbesök för att kunna skriva en bättre recension än vi då velat ge, vi var då inte helt nöjda med vårt besök. Vad vi minns från det besöket var att sommeliern inte hade tid för oss utan stod bara vid ett annat bord och vi fick vinka och vinka för att få något i glasen som den servitören trodde skulle passa. Men det var då och nu gick vi dit på lunch utan vin för att se om de kunde imponera på oss den här gånge.

Trång och mysigt slog vi oss ner och atmosfären är ju helt underbar med trä och naturinspirerad inredning och menyn skriven på griffeltavlor. De serverade dagen till ära kolja och aubergine vilket är en storslagen kombination visade det sig. För att vara en lunch så får man ett konstverk på sin tallrik och en härlig symfoni av olika smaker som gifter sig tillsammans, ja de lyckades verkligen vända oss från att vara lite aviga mot dem till att bara älska dem som alla andra gör. Services var även den fantastiskt och trevlig trots att det är stressigt kring lunchtid. Vi kommer i alla fall även ge middagen en ny chans och hoppas att sommeliern finns tillgänglig för alla matgäster den kvällen.

Mosebacketorg 9, Södermalm

Editor's Rating

9.0
0 User ratings
9.0
Previous post

Adam/Albin

Next post

Bistro Sud

1 Comment

  1. Mumsan
    15 december, 2016 at 16:23 — Svara

    Mums mums mums…

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *