Det är en väldigt härlig atomsfär på Sue Ellen, det känner man direkt när man kliver in genom dörren, personalen ler och är trevliga och väldigt tillmötesgående. Sue Ellen är som en pub fast ändå inte, det är rent och fräscht och menyn känns välarbetad men inredningen av trä påminner om en brittisk pub.

Vi föll båda för en burgare som stack ut lite, nämligen ankburgare med anklever, pommes och tryffelmajonäs. Vi satt i bardelen och det var fullt ös när vi beställde men den glada och trevliga servitören hade stenkoll på oss och hade inga problem med att ta dryckesbeställningar mitt i matbeställningen från olika bord med ett leende på läpparna. Ankburgaren var väldigt smakrik och tryffel majonäsen passade väldigt bra till. Det kunde kanske fått vara lite mer grönsaker med för min smak, men som en pubrätt var den lyxig och väldigt god till veteölen som de rekommenderade till.

Till Sue Ellen går man om man vill ta en avslappnad AW eller spontant äta och ta ett glas med vännerna eller kollegorna. Det är skön atmosfär och maten är lagom avancerad men ändå lite spännande. De serverar även trevliga och populära luncher, men det gäller att vara där i tid så att man inte behöver köa.

Tulegatan 17, Norrmalm