Under sommartid så är det ett hett byte att hitta restauranger med en uteservering med sol och Sangria som ligger vid Vanadisplan har den bekvämligheten. Vi hade bokat bord innan men  det hade inte behövts, det var nästan så att servitrisen blev lite förvånad när jag sa att vi bokat bord så hit kan man tydligen gå utan problem. De var ganska snabba med att komma och ta dryckesbeställningar och eftersom stället heter Sangria så valde vi att dela på en liten kanna sangria gjord på rosé. Den smakade dock inte alls särskilt gott utan som avslagen fanta i en bål serverad på ett skoldisco.

Menyn kom laminerad och alla tapasrätter kostade 69 kr vilket på något sätt indikerade att det inte är kvalitet som är det viktigaste för dem. Vi valde att ta in bröd, oliver, kycklingfajitas, gambas med aïoli, minipizza samt ost och skinkor. Det första som man kunde anmärka på var att deras aïoli hade ne läskig gul färg så att man nästan undrade om det var riktigt nyttig att äta. Sedan var nästan all man dränkt med olja och salladen till var minimal, så det blev en väldigt flottig och inte alls fräsch måltid.

Nej, hit kommer jag nog enbart gå om jag ska ta ett glas i solen men äta här kommer jag nog undvika för jag mådde inte alls bra senare på kvällen av den tunga maten.

Sankt Eriksgatan 108, Vasastan