Näst ut på tur ut i Burger-djungeln är Prime Burger på Birger Jarlsgatan. Vi gick dit lite spontant på en lördag eftermiddag och det var rätt ok med folk men inte fullsatt, så det var inga problem att få bord. Servitören var rätt snabb på att komma med menyer och det fanns verkligen en hel del att beställa mellan.

Vi beställde in en Le burger som innehöll creme cheese med tryffel, gruyere, sallad och en väldans massa stekt lök. Den andra burgaren blev en Chilli and cheese burger med chilli, ost, sour creme och saltgurka. Det kommer inte pommes med i burgarna så vi beställde en Sweet potato fries som var toppad med parmesan, sour creme, koriander och picklad chili.

Gemensamma nämnaren för det hela var torrt, torrt, torrt och en massa stekt lök. Köttet var väldigt hårt stekt och allt föll sönder i torra köttfärsbitar när man försökte skära i det och det var vädigt lite sour creme på både burgarna och på skålen med pommes, så för att rädda upp det hela skulle man endera behöva köpa till en hel del dippsås eller dränka det hela med ketchup. Le burger var den dyraste på hela menyn och det är en gåta då det inte var mycket till tryffel i den, inte ens någon smak utan det måste vara all lök som de tar extra betalt för.

Ska man betala dyra pengar för hamburgare så gå till någon av konkurrenterna i kvarteret i stället.