Om oss

Idén om Restaurang Stockholm startade för över tio år sedan i en helt annan stad, nämligen Göteborg. Vi var två stycken restaurangälskare som ville ha en anledning till att få gå ut och äta och dricka vin mitt i veckan trots att vi var fattiga studenter. Vi startade därför en sajt och som alla vet så måste en sajt om restauranger ständigt uppdatera sitt innehåll med nya besök för att behålla ”alla” sina läsare.

Nu tio år senare finns fortfarande passionen för att äta och dricka gott på restauranger men då i Stockholm och varför inte dela med sig av upplevelsen till andra som vill ha lite inspiration till att testa nya ställen. Ekonomin har blivit lite bättre efter 10 år men för den sakens skull behöver inte maten bli dyrare, utan vi väljer ställen som tilltalar oss från budget till lyx.

Bon Àpetit!

1 Comment

  1. Martina Nicklasson
    19 oktober, 2016 at 14:44 — Svara

    Hej, testa Green Peas på fridhemsgatan 3.
    De satsar allt på lunchen just nu och serverar dagligen en dagens tallrik och en quinoaburgare med klyftpotatis. Dagens tallrik är husmanskostbaserad. Måndagar serveras pytt i panna, tisdagar havsmarinerad, panerad och friterad tofu med kokt potatis, dillmayo och citron osv. Hela lunchmeny finns på deras hemsida.
    Stället är helt växtbaserat!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *