Mamas & Tapas

Mamas & Tapas på Scheelegatan 3 har en mysig spansk atmosfär men det blir fruktansvärt varm där inne när det är fullsatt. För att inte ha så många bord så verkar ändå inte servicen ha full koll på sina gäster och när det är läge att ta beställningar, nya dryckesbeställningar och komma med notan. De är dock trevliga när de väl dyker upp.

Vi valde att beställa in Rioja att smutta på medan vi valde maten och visst ska rött vin vara något rumstempererat, men med tanke på hur varmt det var det var i rummet, så var ju vinet väldigt varmt. Vattnet var dock kallt som tur var och det var väl kanske bra att dricka mer vatten än vin!

Vi valde lite olika tapas att dela på och tog lite av varje på menyn. Den lufttorkade seranoskinkan med melon, oliverna och kronärtskockan var nog dessvärre det bästa de serverade. De övriga tillagade rätterna som grillade räkor, gillade kycklingspett, potatisomelette och chorizo var alla lite kalla och väldigt flottiga.

Vi har verkligen ätit mycket bättre tapas än så, men ett helt ok ställe att gå på om man inte orkar flytta sig från Scheelegatan.

Scheelegatan 3, Kungsholmen