Förväntningarna var skyhöga när vi äntligen fått bord på den omtalade Lilla Ego, vilket vi fick vänta en månad på att få efter att vi dragit i lite trådar. Jag fick även höra att de enbart spelade Kentmusik vilket gjorde att jag som är ett stort Kentfan målade upp bilden av min drömrestaurang.

Till förrätt åt vi sotad lax med wasabimajonäs och brynt smör som ni kan se på bilden och råraka med löjrom. Båda rätterna smälte i munnen och smakerna var perfekt komponerade i den sotade laxen, så vi ville bara ha mer. Till huvudrätt åt vi torsk med chorizosabayonne och den tog oss till himlen och tillbaka när det var slut på tallriken. De har verkligen lyckats komponera varje rätt till en symfoni av smaker som går att urskilja var och en för sig och tillsammans blir en regnbåge av lycka i munnen.

Personalen var väldigt trevlig och mycket kunniga om både viner och maträtter, så det var lätt att förföras som gäst utan att bli besviken. Jag måste säga att Lilla ego lyckades leva upp till alla mina höga färväntningar och det stämde att de bara spelar Kent(!), det enda negativa är att det är så lång väntetid på att få bord. Det går att gå dit och hoppas att få plats vid bardisken utan att boka i förväg, så ser ni någon som hänger vid låset så kan det mycket möjligt vara jag som vill ha mer.

Västmannagatan 69, Vasastan

Editor's Rating

9.9
Det finns absolut inget att anmärka på förutom den långa väntetiden på att få ett bord. Maten var som en symfoni och personalen var kunniga om både viner och mat plus att de även var trevliga och avslappnade.
0 User ratings
9.9
Previous post

Taverna Brillo

Next post

Den gamle och havet

2 Comments

  1. Rebecca
    2 oktober, 2015 at 16:13 — Svara

    Det är väldigt tråkigt att det är så svårt att få bord här men näe man får det så är maten helt otrolig. Men som sagt surt att endera hänga på låset kl 17 eller vänta till våren 2016 innan man kan gå dit igen…

  2. Nicklas
    14 juli, 2015 at 19:25 — Svara

    Jag håller helt med om att Lilla ego leverade! Kocken kom ut och pratade med oss och det kändes som en blandning av VIP och hemtrevligt. Supergott käk!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *